skip to Main Content

Onze docenten

Christien Reichardt

Manager opleidingen bij NIWT

“Ik haal veel voldoening uit het ontwerpen van waardevolle leerervaringen en de persoonlijke groei van professionals”

Sinds 2013 werk ik als trainer en coach vanuit mijn eigen bureau BringYourOwn. Bij NCOI Opleidingen en bij trainingsbureau Bureau Zuidema deed ik 5 jaar lang waardevolle ervaring op als invloed trainer en zelfstandig programma ontwikkelaar. Ik vind het geweldig mensen te inspireren om hun persoonlijke effectiviteit te vergroten en help graag om dat op jouw eigen, authentieke manier te doen.

Ik werk momenteel bij het NIWT als manager opleidingen en ben vanuit die rol verantwoordelijk voor het vormgeven van ons onderwijsaanbod en het begeleiden van alle deelnemers. De warmtetransitie heeft me gegrepen, omdat er zoveel te leren en te ontdekken valt! Voor mij zit de grote waarde van onze programma’s in het samenbrengen van professionals met dezelfde missie, zodat we met en van elkaar kunnen leren hoe we van deze transitie een succes kunnen maken.

Christien verzorgt de modules “Transitievaardigheden I en II” in onze opleiding “Professional in de warmtetransitie” en de tweedaagse training “Persoonlijk leiderschap in de warmtetransitie”.

Back To Top