skip to Main Content

Onze docenten

Laura van der Noort

Laura van der Noort

Senior adviseur bij de WarmteTransitieMakers

“Laat in je projecten altijd ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en innovaties en benader de warmtetransitie vanuit een breder perspectief”

Bij advies- en onderzoeksbureau IVAM adviseerde ik 8 jaar over duurzaamheid bij wijkvernieuwing, nieuwbouw en op bedrijventerreinen. Daarna volgden een paar jaar bij de gemeente Utrecht, met als onderwerpen duurzaamheid in ruimtelijke plannen en energietransitie. Sinds 2019 werk ik bij de WarmteTransitieMakers. Ik heb meerdere Transitievisies Warmte geschreven en ben nu vaak betrokken bij uitvoeringsplannen en onderzoeksprojecten rond warmtenetten.

Het werkveld ontwikkelt zich ontzettend snel. Dat is soms lastig, maar ook ontzettend interessant. Geniet van de gelegenheid om steeds weer nieuwe dingen te leren, en laat in je projecten altijd ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en innovaties. En blijf breed denken: energietransitie is pas echt duurzaam als we zorgen voor verantwoord gebruik van grondstoffen, goede inpassing in het landschap, sociale gelijkheid en ga zo maar door.

Laura verzorgt de module “Warmtebronnen en -vraag” in onze opleiding “Professional in de warmtetransitie”

Back To Top