skip to Main Content
PROEFCOLLEGE
Proefcollege NIWT: Professional in de Warmtetransitie

Een paar decennia geleden verruilden we de kolen voor aardgas. Nu zijn we op weg naar een fossielvrije samenleving. De warmtetransitie is één van de sporen om onze leefomgeving klaar te maken voor een duurzame toekomst. De missie van het NIWT is om deze transitie te versnellen door professionals op te leiden en bij te scholen, zodat zij in staat zijn om buurten, wijken en gemeenten aan te sluiten op duurzame warmtebronnen.

De warmtetransitie is een zeer gevoelig onderwerp omdat het alle inwoners raakt. Resultaat wordt bereikt door mensen die over eigenbelang, achtergrond en overtuigingen heen durven te stappen. Voor deze koplopers ligt de uitdagende taak om de warmtetransitie integraal mee te nemen met andere sociale, ruimtelijke en bestuurlijke veranderingen.

In dit proefcollege laten we je kennismaken met één van onze docenten, die je meeneemt door de basisprincipes van de warmtetransitie. Wat is warmte en wanneer is een warmtenet zinvol en wanneer ook niet. We vertellen je over de leergang “Professional in de warmtetransitie” die de deelnemer overzicht geeft in het complex samenhangende speelveld van de warmtetransitie.

Dit is de enige opleiding die het leggen van een kennisbasis combineert met het opdoen van de broodnodige vaardigheden om deze transitie te begeleiden. We geven je een voorproefje en vertellen je de praktische details over de opleiding.

PROGRAMMA PROEFCOLLEGE

  • Basisprincipes van de warmtetransitie
  • Praktische informatie over de leergang Professional in de warmtetransitie.
  • Ruimte voor stellen van vragen

Datum

  • Donderdag 10 juni 14.00-15.00

Praktische informatie

  • Duur: 60 minuten
  • Werkvorm: digitaal
  • Kosten: dit proefcollege is voor u kosteloos.

Inschrijfformulier voor het gratis proefcollege

Inschrijven voor het proefcollege Professional in de Warmtetransitie is heel eenvoudig en werkt als volgt:

  1. Meld je voor de sluitingsdatum (10 juni) van inschrijving aan via ons inschrijf formulier.
  2. Je ontvangt uiterlijk enkele dagen voor het proefcollege een link naar de online omgeving.
Naam*
Back To Top