skip to Main Content
Onze docenten

Het NIWT heeft een divers netwerk van docenten en vaardigheidstrainers met praktijkervaring binnen de energietransitie en warmtetransitie. Met ieder hun eigen expertise bieden ze de nieuwste inzichten en helpen ze je met het ontwikkelen van transitievaardigheden. Zie hier een overzicht van onze vaste gezichten.

Danielle Driessen

Strategisch adviseur participatie Meet the Crowd
Expertise: participatie

“Mijn tip: richt je op de middengroepen en niet alleen op de koplopers of de achterblijvers. Daarmee werk je polarisatie in de hand en dat gaat ten koste van het maatschappelijke vertrouwen.”

Lees meer >

Laura van der Noort

Adviseur De WarmteTransitieMakers
Expertise: warmtebronnen en techniek

“Het werkveld ontwikkelt zich ontzettend snel. Geniet van de gelegenheid om steeds weer nieuwe dingen te leren, en laat in je projecten altijd ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en innovaties.”

Lees meer >

Ludo de Haan

Adviseur aardgasvrij
Expertise: energietransitie, marktmodellen, warmtenetten

“Omdat de warmtetransitie zo ingrijpend en complex is, is juist onderlinge samenwerking en het ontwikkelen van (nieuwe) mensen cruciaal.”

Lees meer >

Jan Albert Timmerman

Juridisch adviseur RenewabLAW
Expertise: wet- en regelgeving, contracteren

“Op dit moment gebeurt er zoveel dat je het idee kan hebben dat je alles overal van dient te weten. Dat is niet nodig en ook nog eens praktisch onmogelijk. De uitdaging is om het overzicht te houden.”

Lees meer >

Christien Reichardt

Manager opleidingen NIWT
Expertise: transitievaardigheden

“Dit werkveld daagt je uit om leiderschap te tonen en je eigen visie uit te dragen. De mate waarin je in staat bent om mensen mee te nemen, bepaalt je succes.”

Lees meer >

Isabelle van Rossum

Directeur DR2SOM
Expertise: strategisch omgevingsmanagement

“Draagvlak is de sleutel tot een succesvolle energietransitie. Zonder steun van politiek en maatschappij is het niet mogelijk om projecten van de grond te krijgen.”

Lees meer >

Ewald Slingerland

Sr. business ontwikkelaar & Entrepeneur
Expertise: warmtenetten ontwikkelen

“Ik zie het als de kunst om met een begrijpelijk en toegankelijk verhaal te komen voor alle betrokken mensen in het project; van bestuurders tot aan bewoners.”

Lees meer >

Back To Top